top of page

Bli kjent med vår nye distriktssjef, Anders

Nordvik har utvidet teamet i Bergen med en ny medarbeider, som begynte hos oss høsten 2022. Velkommen til oss, Anders!


Anders er den nye distriktssjefen på Nordviks kontor i Bergen.

Han kommer med solid erfaring fra rekruttering og bemanning, men helsesektoren er ny for han.

Det å jobbe med legebemanning, har gitt Anders en helt ny mening og motivasjon i hverdagen.


Anders er oppvokst på vinterparadiset Voss og er selvfølgelig født med ski på beina!


Hva er det beste med å jobbe i Nordvik?

- Har nå jobbet her i en mnd., og jeg har allerede funnet ut at det er mye bra med å jobbe i Nordvik. Det første jeg vil trekke frem er det fantastiske teamet jeg er så heldig å få være en del av. Her har jeg fått kolleger med høy faglig kompetanse, noe som har vært veldig nyttig for meg nå i innkjøringsfasen. Samtidig er det en livlig og sosial gjeng, som til og med får en "sindig vossing" til å dra på smilebåndet. Det å kunne bidra til at våre leger får oppleve alle de flotte kommunene vi samarbeider med, er veldig motiverende. Og den jobben våre leger gjør ute i kommunene hver dag betyr mye for mange, dette er jeg stolt av å være en del av.


Hvordan kobler du av på fritiden?

- På fritiden er det viktig for meg å være aktiv. Er en flittig bruker av treningssenteret og byfjellene. Er oppvokst rett ved alpinbakken på Voss, så om vinteren er det ski som gjelder. Men mesteparten av fritiden liker jeg å tilbringe med min samboer og datter på fire år. Vi er glade i å reise og oppleve nye steder. Så med en gang muligheten byr seg hiver vi oss i bilen eller på et fly til en ny destinasjon. Skal jeg koble helt av skjenker jeg meg et glass rødvin, slår på en podcast, gjerne en god dokumentar eller true crime, og legger meg djupt ned i sofaen.

Trenger din kommune fastlege?

Kontakt Anders for en hyggelig prat!

+47 993 84 542
148 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page