top of page

Møt vår nye medarbeider, Siv Anita

Nordvik har utvidet teamet i Bergen med en ny medarbeider, som begynte hos oss våren 2022. Velkommen til oss, Siv Anita!Siv Anita er Nordviks nye tilskudd til kontoret i Bergen.

Hun er utdannet sykepleier og har lang erfaring fra Helsesektoren.


Siv Anita inngår i rekrutterings-teamet i Nordvik, og er allerede godt i gang med å rekruttere leger og annet helsepersonell, som skal arbeide i norske kommuner via Nordvik.
Hva er det beste med å jobbe i Nordvik?

- Med min erfaring som sykepleier, vet jeg hvor avgjørende det er at vi har de riktige folkene på arbeid. Å kunne bidra til å sikre de norske kommunene gode leger, synes jeg er en viktig og givende jobb, og det er noe av min motivasjon og drivkraft i hverdagen. Det er fantastisk å være en del av et så kompetent og engasjert team, som mine nye kollegaer i Nordvik er.


Hvordan kobler du av på fritiden?

- Som trebarnsmor og samboer, går det mye tid på tvilling-guttenes fotballkamper og barnas fritidsaktiviteter for øvrig. Når jeg skal koble av, er jeg veldig glad i å løpe på fjellet, helst med musikk på ørene i kveldingen - når solen holder på å takke for seg.


Men den beste roen jeg vet, finner jeg på hytten i Sogn. Når hele gjengen min er samlet i sofaen på kvelden etter en lang dag ute i det fri, sjøen bølger bedagelig oppetter svabergene og fjellet står der og venter på min neste løpetur; det er fantastisk herlig.


Ønsker du mer informasjon om et vikariat med Nordvik?

Kontakt Siv Anita for en hyggelig prat!
236 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page