top of page

Møt vår nye medarbeider, Siv Anita

Nordvik har utvidet teamet i Bergen med en ny medarbeider, som begynte hos oss våren 2022. Velkommen til oss, Siv Anita!



Siv Anita er Nordviks nye tilskudd til kontoret i Bergen.

Hun er utdannet sykepleier og har lang erfaring fra Helsesektoren.


Siv Anita inngår i rekrutterings-teamet i Nordvik, og er allerede godt i gang med å rekruttere leger og annet helsepersonell, som skal arbeide i norske kommuner via Nordvik.




Hva er det beste med å jobbe i Nordvik?

- Med min erfaring som sykepleier, vet jeg hvor avgjørende det er at vi har de riktige folkene på arbeid. Å kunne bidra til å sikre de norske kommunene gode leger, synes jeg er en viktig og givende jobb, og det er noe av min motivasjon og drivkraft i hverdagen. Det er fantastisk å være en del av et så kompetent og engasjert team, som mine nye kollegaer i Nordvik er.


Hvordan kobler du av på fritiden?

- Som trebarnsmor og samboer, går det mye tid på tvilling-guttenes fotballkamper og barnas fritidsaktiviteter for øvrig. Når jeg skal koble av, er jeg veldig glad i å løpe på fjellet, helst med musikk på ørene i kveldingen - når solen holder på å takke for seg.


Men den beste roen jeg vet, finner jeg på hytten i Sogn. Når hele gjengen min er samlet i sofaen på kvelden etter en lang dag ute i det fri, sjøen bølger bedagelig oppetter svabergene og fjellet står der og venter på min neste løpetur; det er fantastisk herlig.


Ønsker du mer informasjon om et vikariat med Nordvik?

Kontakt Siv Anita for en hyggelig prat!




239 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page