top of page

Nordvik har mange spændende vikariat i 2022. Vi tilbyder gode betingelser og enestående muligheder!

Opdateret: 7. jan. 2022Møre og Romsdal


Nordvik har tre ledige vikariat i dette området. Opstart i januar, marts og april. Mulighed for både fastløn og driftsaftale. Der er tilknytning til vagtordning. En spændende mulighed for den rette kandidat. 

Nord-Norge, Lofoten - Tromsø - Finnmark

Nordvik har hele 12 ledige vikariat i dette spektakulære området. Opstart januar, februar og marts. Der er også behov til sommeren. Mulighed for både fastløn og driftsaftale. Flere af vikariaterne har tilknytning til vagtordning. 

Syd-Norge

Nordvik har 10 ledige vikariat i dette området, både langs kysten og indlandet med flotte fjeldområder. Opstart fra nu og udover foråret/sommeren. Mulighed for både fastløn og driftsaftale. Flere af vikariaterne har tilknytning til vagtordning. 
På udkik efter noget ekstra eksotisk?

Nordvik har to ledige vikariat helt på grænsen mod Barentshavet. Opstart september -22 og varighed i 12 mdr. Perfekt for et kæreste- eller vennepar! Læs mer

 

Fast turnus på lægevagt i Syd-Norge

Nordvik har tre ledige stillinger i ordinær turnus, på en stor og travl lægevagt i Syd-Norge. Opstart i februar og varighed i 12 mdr. Du er meget velkommen til at kontakte os, for at afklare, dersom du er i tvivl om du er kvalificeret til at arbejde på lægevagt i Norge. 

Indlandet - opstart snarest

Nordvik har 12 ledige vikariat i dette området, som er tæt på Gardermoen og er perfekt for ski entusiasten, med sine milelange skiløjper. Opstart fra nu og udover foråret/sommeren. Mulighed for både fastløn og driftsaftale. Flere har tilknytning til vagtordning. 


God oplevelse fra start til slut! Jeg har haft en rigtig god oplevelse af Nordvik. Kommunikationen har været god hele vejen igennem, jeg har fået hjælp når jeg havde brug for det og det har været godt at have nogle folk i ryggen hvis nu noget skulle gå mindre godt med ens vikariat. Mine og min families ønsker omkring hvor og hvilken type arbejde er blevet hørt og vi har haft et supergodt halvt år i Nordnorge. Kan anbefales! - Noa, lægevikar i 2021

 

SKAL DU SØGE OM NORSK AUTORISATION? 100% kostnadsfrit: Lad Nordvik håndtere din ansøgning om norsk autorisation. Vi har lang erfaring med at ansøge om norsk autorisation . Vi håndterer i tillæg de praktiske opgaver, som kontrakter, bolig og dokumentation overfor opdrags giver og en række praktiske detaljer for dig.

732 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Комментарии


bottom of page