top of page

Nordvik tilbyder spændende muligheder for læger i hele Norge!

Opdateret: 27. okt. 2022

Nordvik har 20 års erfaring med lægebemanding.


Vi arbejder tæt sammen med de norske kommuner for at kunne garantere de bedste forhold, den bedste kvalitet og størst mulig tryghed i formidlingen, for vores vikarlæger. Det skal være trygt at vælge Nordvik.

 

Helgelandskysten

Flere behov med med gode karrieremuligheder for riktig kandidat. Norges vakreste kystperle byder på unik kystkultur. Øhopping, eventyrlige fjell og kulturhistorisk arkitektur. Her er der muligheder for at rejse par sammen, eller hvad med en kollega?

 

Syd Norge

Frisk havluft, storslået natur med nærhed til storbyer, der byder på idylliske gyder, kunst- og kulturoplevelser. Mange forbinder Sørlandet med oplevelser, og det er der en rigtig god grund for! Elve rafting, klatring, surfing, fisking og vinteroplevelser med eller uden ski for at nævne noget. Det er nemt at rejse til Syd Norge med de mange færgeforbindelser der er.

 
SKAL DU SØGE OM NORSK AUTORISATION?
Lad Nordvik håndtere din ansøgning om norsk autorisation. Vi har lang erfaring med at søge om norsk autorisation. Send os en mail til nordvik@nordvik.dk og få hurtigt hjælp til at ansøge om norsk autorisation, helt kostnadsfritt!
 

Vestlandet

Mulighed for et-års vikariat for to læger. Måske er I et lægepar eller to kollegaer der gerne vil afsted sammen? Storslået natur med nærhed til storbyer, der byder på idylliske gader, kunst- og kulturoplevelser. Det er nemt at rejse til Vestlandet fra Danmark, med færgen til Vestlandets hovedstad; Bergen.

 

Nordland

Vi har flere spændende vikariat i Nordland! Her kan du opleve nordlyset og de forskellige årstider byder på fantastiske oplevelser, hvis du vil have smuk natur, majestætiske bjerge og fjorde, hvide strande og en storslået vestside med havet tæt på.

 

NORDVIK scorer højest Trustscore på Trustpilot

"Klar anbefaling! Jeg havde 2 måneders vikariat i det sydlige Norge. Nordvik var meget hjælpsomme med at tilpasse vikariatet lige til mine behov både i forhold til tidspunkt, geografi, arbejdsmængde, muligheder for lægevagter og private forhold. Kan klart anbefales og glæder mig til at skulle afsted igen på et senere tidspunkt". - Frederik, lægevikar i 2022

 

Innlandet

Vi har mange spændende opdrag centralt i Norge, tæt på flere byer og Norges største lufthavn, Gardermoen. På fritiden byder Innlandet på smuk natur og unikke oplevelser, med eller uden ski på benene. Dette er et land, der inspirerer og beriger.

 
 

Siv Anita og Hilde i Nordvik byder dig velkommen, og hjælper dig med praktiske detaljer, samt besvarer alle dine spørgsmål gennem hele processen.

Siv Anita Hesvik Hilde Kalleklev +47 99292180 +47 47484706 sah@nordvik.dk hka@nordvik.dk
182 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page