top of page

Nu kan du se nogle af vores ledige vikariat med opstart i efteråret 2022

Vestlandet

Vi har flere ledige vikariat på Vestlandet med opstart i august/september 2022. Her er gode karrieremuligheder for rigtig kandidat. Det er nemt at rejse fra Danmark til Vestlandet i Norge, med færgen.

Troms og Finnmark

Opstart september 2022. Mulighed for både fastløn og driftsaftale. Flere af vikariaterne har tilknytning til vagtordning. Et spektakulært område, som byder på nordlys og smukke naturoplevelser.


Kan jeg få meritt for mitt opphold i Norge?

Svaret er ja! Nordvik har eksklusivaftaler med de norske kommuner, som tilrettelægger for at du kan få dit lægevikariat i Norge godkendt som en del af din introstilling i Danmark.


Kontakt os for mere information nordvik@nordvik.dk

 

Trøndelag

Opstart september 2022 - marts 2023 - med mulighed for forlængelse. Trøndelag er et spændende område, og en historisk landsdel i Norge.

Helgelandskysten

Flere behov med med gode karrieremuligheder for riktig kandidat. Norges vakreste kystperle byder på unik kystkultur. Øhopping, eventyrlige fjell og kulturhistorisk arkitektur. Her er der muligheder for at rejse par sammen, eller hvad med en kollega?

NORDVIK scorer højest Trustscore på Trustpilot

God oplevelse fra start til slut! Jeg har haft en rigtig god oplevelse af Nordvik. Kommunikationen har været god hele vejen igennem, jeg har fået hjælp når jeg havde brug for det og det har været godt at have nogle folk i ryggen hvis nu noget skulle gå mindre godt med ens vikariat. Mine og min families ønsker omkring hvor og hvilken type arbejde er blevet hørt og vi har haft et supergodt halvt år i Nordnorge. Kan anbefales!

- Noa, lægevikar i 2021

 

Innlandet

Opstart oktober 2022 - januar 2023, med mulighed for forlængelse. Har kan du få både fastløn og driftsaftale, samt tilknytning til vagtordning. Innlandet byder på uendelige turområder med smukke naturoplevelser og mange sjove aktiviteter!

Velkommen til et godt samarbejde!

Siv Anita og Hilde i Nordvik byder dig velkommen, og hjælper dig med praktiske detaljer, samt besvarer alle dine spørgsmål gennem hele processen.


Siv Anita Hesvik Hilde Kalleklev +47 99292180 +47 47484706 sah@nordvik.dk hka@nordvik.dk

 

SKAL DU SØGE OM NORSK AUTORISATION?

Lad Nordvik håndtere din ansøgning om norsk autorisation. Vi har lang erfaring med at søge om norsk autorisation. Vi sørger også for de praktiske opgaver, såsom kontrakter, bolig, nødvendig dokumentation til kommunen og en række praktiske detaljer for dig.


352 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page