Vi er tæt på vikarlægerne!

Nordvik er det største vikarlægebureau på det norske marked, og vi samarbejder med 250 norske kommuner. Vi kan derfor finde det helt rigtige vikariat – til den bedst mulige løn – til dig. Som lægevikar hos os følger vi op på processen både før, under og efter vikariatet.

 

Fjeld, fjord og nordlys
Den spektakulære natur er også en vigtig grund til, at mange vil tage et lægevikariat i smukke Norge. Vi er glade for at kunne tilbyde vikariater, hvor du er tæt på fjord, fjeld og nordlys. Vi har vikarer, der går en tur på fjeldet før arbejdet og tager med familien på skitur i weekenderne. Som lægevikar får du mere fritid til natur eller familie – eller begge dele.

Faglige udfordringer
Som vikar i et andet land vil du få andre faglige udfordringer, end du får i dit hjemland. I Norge vil du opleve, at du kan gøre mere i almen praksis som læge, du har mere tid til patienterne, og måske er det her, at du tager de første skridt til at få egen klinik.

Høj løn
For de fleste af vores vikarer er løn en vigtig grund til at blive vikarlæge. Som vikarlæge gennem Nordvik vil du normalt få en højere indtjening end i Danmark og Sverige. Vi belønner faste vikarer med bonusvikariater på 10-14 dage med virkelig gode indtjeningsmuligheder.

Vi hjælper dig med alt det praktiske
Som lægevikar hos Nordvik bliver du hjulpet gennem hele processen. Vi er tæt på vores læger for at sikre, at de får en god oplevelse i deres vikariat. Vi kender det norske system ud og ind, og vi hjælper dig med alt det praktiske, deriblandt de nødvendige ansøgninger/autorisation, rejse, bolig og skat. Vi har kort sagt styr på det hele! Vi er tilgængelige gennem hele processen – du kan derfor altid nå os, uanset hvad det drejer sig om.

Loan beskriver vikaroppholdet på Vestlandet som et eventyr

Det var en stor overgang for Loan Ngo-Stuyt å dra fra storbylivet i København til en liten bygd

vest i Norge.

Norge ble et fint stopp på veien

Sajjad Chughtai og familien var på vei fra Danmark til England, og så på Norge som et fint stopp på veien. Nå liker familien seg så godt på Helgeland at de har bestemt seg for å bli en stund til.

Danmark

Vestrebogade 6 6D

1620 Købenavn

Lena Rosenkilde
Senior rekruttering konsulent
Lege
Tlf. +45 41 85 18 33
lro@nordvik.dk

Anniken Rygh
Salgs og rekrutteringsansvarlig

Sygepleje
Tlf. +47 902 34 910
ary@nordvik.dk

Norge

Leirvikflaten 3

5179 Godvik

André Jensvoll
Direktør

Lege

Tlf. +47 934 31 384
aj@nordvik.dk

Arild Fluge
Distrikssjef Norge

Lege

Tlf. +47 994 10 703
afl@nordvik.dk

Nordvik – Nordiske Lægevikarer​
 

E-mail: nordvik@nordvik.dkTelefon: (+45) 41 85 18 30 / Vesterbrogade 6D, 6. sal 1620 København V. Danmark

 

Læs om brug af cookies og personlige oplysninger i vores persondatapolitikk. Copyright © 2002-18. Nordvik – Nordiske Lægevikarer. Med forbehold for ændringer.

  • Facebook - Nordvik
  • Linkedin - Nordvik
  • Instagram - Grey Circle