top of page

Nordvik er det største vikarlægebureau på det norske marked, og vi samarbejder med 250 norske kommuner. Vi kan derfor finde det helt rigtige vikariat – til den bedst mulige løn – til dig. Som lægevikar hos os følger vi op på processen både før, under og efter vikariatet.

 

Fjeld, fjord og nordlys
Den spektakulære natur er også en vigtig grund til, at mange vil tage et lægevikariat i smukke Norge. Vi er glade for at kunne tilbyde vikariater, hvor du er tæt på fjord, fjeld og nordlys. Vi har vikarer, der går en tur på fjeldet før arbejdet og tager med familien på skitur i weekenderne. Som lægevikar får du mere fritid til natur eller familie – eller begge dele.

Faglige udfordringer
Som vikar i et andet land vil du få andre faglige udfordringer, end du får i dit hjemland. I Norge vil du opleve, at du kan gøre mere i almen praksis som læge, du har mere tid til patienterne, og måske er det her, at du tager de første skridt til at få egen klinik.

 

Høj løn
For de fleste af vores vikarer er løn en vigtig grund til at blive vikarlæge. Som vikarlæge gennem Nordvik vil du normalt få en højere indtjening end i Danmark og Sverige. Vi belønner faste vikarer med bonusvikariater på 10-14 dage med virkelig gode indtjeningsmuligheder.

Vi hjælper dig med alt det praktiske
Som lægevikar hos Nordvik bliver du hjulpet gennem hele processen. Vi er tæt på vores læger for at sikre, at de får en god oplevelse i deres vikariat. Vi kender det norske system ud og ind, og vi hjælper dig med alt det praktiske, deriblandt de nødvendige ansøgninger/autorisation, rejse, bolig og skat. Vi har kort sagt styr på det hele! Vi er tilgængelige gennem hele processen – du kan derfor altid nå os, uanset hvad det drejer sig om.

bottom of page