#tettpånorge

Nordvik – førende på det norske marked

I Nordvik – Nordiske Lægevikarer – formidler vi vikariater som praktiserende læger til norske kommuner og lægehuse. Vi samarbejder med over 250 norske kommuner og over 6.000 læger. Dette gør os til det største vikarlægebureau på det norske marked.

Siden 2002 har vi formidlet vikarlæger fra hovedsageligt Danmark og Sverige til kommuner og lægehuse i Norge. Gennem vores arbejde i Norge kender vi behovene i markedet. Nordvik er specialister i Norge, men vi har også attraktive lægevikariater i Sverige.

Tæt på læger og kommuner
Vi arbejder tæt på både læger og kommuner for at kunne garantere de bedste forhold, den bedste kvalitet og størst mulig tryghed i formidlingen, for både lægerne og kommunerne. Vi er tilgængelige 24 timer i døgnet, og følger op på processen hele vejen hos begge parter.

Nordvik – en del af Transmedica
Siden 2011 har Nordvik – Nordiske Lægevikarer – været en del af Transmedica A/S. Transmedica er kendt som Nordens førende vikarbureau for læger og sygeplejersker, med høj kvalitet og mere end 25 års erfaring.

Nordvik – Nordiske Lægevikarer​
 

E-mail: nordvik@nordvik.dkTelefon: (+45) 41 85 18 30 / Vesterbrogade 6D, 6. sal 1620 København V. Danmark

 

Læs om brug af cookies og personlige oplysninger i vores persondatapolitikk. Copyright © 2002-18. Nordvik – Nordiske Lægevikarer. Med forbehold for ændringer.

  • Facebook - Nordvik
  • Linkedin - Nordvik
  • Instagram - Grey Circle