Persondatapolitik

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter nordvik.dk indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker eksempelvis ved almindelig tilgang af indhold eller hvis du benytter vores tilmeldingsformular for vikarer.

 

Behandling af personoplysninger er et centralt element af Nordvik og resten af Transmedica-koncernens forretningsområde, hvorfor det er væsentligt at dette sker efter høj etisk standard samt overholdelse af EU’s nye persondataforordning (GDPR). Reglerne gælder ikke kun for Nordvik, men for alle virksomheder.

 

Transmedica, som Nordvik er del af, har ajourført og offentliggjort sin persondatapolitik, som indeholder informationer om hvilke persondata der indsamles, hvem der har adgang til dem, dine rettigheder, videregivelse af oplysninger, sletning og sikkerhed m.v. Vi henviser til Transmedicas persondatapolitik og retningslinjer for rekruttering:
 

 

Henvendelser omkring dine persondata rettes til:
 

Data Protection Officer (DPO)
dpo@transmedica.dk

Transmedica A/S
Vesterbrogade 6 D, 6.
1620 København V.
Danmark

Nordvik kontaktinfo:

Bergen

Leirvikflaten 3
5179 Godvik
Norge

Tel: (+47) 934 31 384

  • Linkedin - Hvit Circle
  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

Kristiansand

Vedderheia 22
4642 Søgne
Norge

Tel: (+47) 414 24 311

København

Vesterbrogade 6D, 6.
1620 København V.
Danmark

Tel: (+45) 41 85 18 30

Siden 2002 har Nordvik formidlet læger fra især Danmark og Sverige, til vikariater i norske kommuner og lægehuse. Vi er en del af sundhedskoncernen Transmedica A/S. CVR: 27188966 | Persondatapolitik