top of page

Vi søger lægevikarer sommeren 2022

Nordvik har 20 års erfaring med lægerekruttering.

Vi arbejder tæt på både læger og kommuner for at kunne garantere de bedste forhold, den bedste kvalitet og størst mulig tryghed i formidlingen, for vores vikarlæger. Det skal være trygt at vælge Nordvik.

 

Helgelandskysten

Flere behov med med gode karrieremuligheder for riktig kandidat. Norges vakreste kystperle byder på unik kystkultur. Øhopping, eventyrlige fjell og kulturhistorisk arkitektur. Her er der muligheder for at rejse par sammen, eller hvad med en kollega?

 

Rogaland

Mulighed for længere vikariat udover sommeren og fast ansættelse. Frisk havluft, storslået natur med nærhed til storbyer, der byder på idylliske gader, kunst- og kulturoplevelser. Det er nemt at rejse til Rogaland fra Danmark, færgen har nemlig en afstigning her.

 

SKAL DU SØGE OM NORSK AUTORISATION?

Lad Nordvik håndtere din ansøgning om norsk autorisation. Vi har lang erfaring med at søge om norsk autorisation. Vi sørger også for de praktiske opgaver, såsom kontrakter, bolig, nødvendig dokumentation til kommunen og en række praktiske detaljer for dig.

 

Syd Norge

Frisk havluft, storslået natur med nærhed til storbyer, der byder på idylliske gyder, kunst- og kulturoplevelser. Mange forbinder Sørlandet med sommer, og det er der en rigtig god grund for! Det er nemt at rejse til Syd Norge med de mange færgeforbindelser der er.

 

Nordland

Vi har flere spændende vikariat i Nordland! Sommeren byder på fantastiske oplevelser, hvis du vil have smuk natur, majestætiske bjerge og fjorde, hvide strande og en storslået vestside med havet tæt på.

 
 

Sogn

Sogn byder på storslået natur med sine høje, stejle fjelde og frodige vegetation med frugter langs fjord siderne. En smuk perle på Vestkysten i Norge, med nem adkomst - sejl med færgen til Bergen og kør med din egen bil eller nyd rejsen videre med den lokale båden.

 

NORDVIK scorer højest Trustscore på Trustpilot


God oplevelse fra start til slut!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse af Nordvik. Kommunikationen har været god hele vejen igennem, jeg har fået hjælp når jeg havde brug for det og det har været godt at have nogle folk i ryggen hvis nu noget skulle gå mindre godt med ens vikariat. Mine og min families ønsker omkring hvor og hvilken type arbejde er blevet hørt og vi har haft et supergodt halvt år i Nordnorge. Kan anbefales! - Noa, vikarlæge i 2021

 

373 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page